STRONG Pro Capac protecționiste Xiaomi redmi 9 negru

Codul produsului
21928
48 Lei
<span class="green">N STOC - <span>VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE</span></span> N STOC - VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE Dacă plasați comanda înainte de ora 12:00, aceasta va fi expediată în aceeași zi.
Informații de livrare

Husă Extra durabilă concepută pentru Xiaomi Redmi 9. Husa este realizată dintr-o combinație de materiale - plastic și TPU . TPU este un material asemănător siliconului, dar este mai puternic și mai durabil, păstrându-și totuși flexibilitatea. Este materialul TPU care înconjoară corpul telefonului și îl protejează de căderi. În același timp, spatele din plastic adaugă forță capacului și oferă astfel o protecție perfectă pentru smartphone-ul dvs. Avantajul acestei huse este un inel metalic pe spate, care servește drept suport - potrivit, de exemplu, pentru vizionarea videoclipurilor.

STRONG Pro Capac protecționiste Xiaomi redmi 9 negru

Husă Extra durabilă pentru Xiaomi Redmi 9. Husa este fabricată dintr-o combinație de materiale - plastic și TPU . TPU este un material asemănător siliconului, dar este mai puternic și mai durabil, păstrându-și totuși flexibilitatea. Este materialul TPU care înconjoară corpul telefonului și îl protejează de căderi. În același timp, spatele din plastic adaugă forță capacului și oferă astfel o protecție perfectă pentru smartphone-ul dvs. Avantajul acestei huse este un inel metalic pe spate, care servește drept suport - potrivit, de exemplu, pentru vizionarea videoclipurilor.

- Proiectat pentru Xiaomi Redmi 9

- Pro tecția a smartphone -ului de la deteriorare în timpul manipulării zilnice

- Combinație de materiale de calitate - TPU și plastic

- Ambalajul este plăcut la atingere și nu alunecă

- suport rotativ pe spate