CERAMICĂ 3D Apple iPhone X / XS / 11 Pro Screen tector Pro

Codul produsului
21709
Pret special 37 Lei Pret standard 50 Lei
<span class="green">N STOC - <span>VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE</span></span> N STOC - VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE Dacă plasați comanda înainte de ora 12:00, aceasta va fi expediată în aceeași zi.
Informații de livrare

Folie extra durabilă specială pentru Apple iPhone X / XS / 11 Pro care vă va proteja în mod fiabil afișajul de daune. Spre deosebire de filmul clasic, filmul CERAMICS 3D este puțin mai gros și, astfel, mai durabil și protejează mai bine afișajul. Avantajul acestei folii este că este lipit pe întreaga suprafață și este conceput exact pentru telefonul dvs. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârieturile nedorite sau alte deteriorări ale ecranului.

CERAMICĂ 3D Apple iPhone X / XS / 11 Pro ecran de protecție

Un film special extra-rezistent pentru Apple iPhone X / XS / 11 Pro , care vă va proteja în mod fiabil afișajul de daune. Spre deosebire de filmul clasic, filmul CERAMICS 3D este puțin mai gros și, astfel, mai durabil și protejează mai bine afișajul. Avantajul acestei folii este că este lipit pe întreaga suprafață și este conceput exact pentru telefonul dvs. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârieturile nedorite sau alte deteriorări ale ecranului.

- protejează afișajul de daune

- Filmul este 100% transparent

- Aplicare simplă

- Folia de protecție este proiectată pentru Apple iPhone X / iPhone XS / iPhone 11 Pro