Sticlă securizată 3D OPPO Reno 3 neagră

Codul produsului
22051
65 Lei
<span class="green">N STOC - <span>VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE</span></span> N STOC - VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE Dacă plasați comanda înainte de ora 12:00, aceasta va fi expediată în aceeași zi.
Informații de livrare

Sticla 3D temperată (temperată) este protectorul de ecran potrivit pentru OPPO Reno 3. Sticla securizată protejează afișajul de zgârieturi și murdărie, dar cel mai important, îl protejează de rupere. Duritatea 9H garantează că sticla securizată este durabilă și protejează perfect ecranul. Sticla securizată 3D protejează întregul ecran al OPPO Reno 3. În același timp, este 100% transparent, deci nici măcar nu veți ști că îl aveți. Sticla securizată conține toate decupajele necesare pentru difuzor sau senzorul de proximitate.

Sticlă securizată 3D OPPO Reno 3 neagră

Sticla 3D temperată (temperată) este protectorul de ecran potrivit pentru OPPO Reno 3.   Sticla securizată protejează ecranul de zgârieturi și murdărie, dar cel mai important, îl protejează de spargere. Duritatea 9H garantează că sticla securizată este durabilă și protejează perfect ecranul. Sticla securizată 3D protejează întregul ecran al Samsung Galaxy Note 20 puternic>. În același timp, este 100% transparent, deci nici măcar nu veți ști că îl aveți. Sticla securizată conține toate decupajele necesare pentru difuzor sau senzorul de proximitate.

- Sticla securizată protejează afișajul de rupere

- Sticla este 100% transparentă

- Aplicare simplă

- Duritate 9H

- Sticla securizată este proiectată pentru OPPO Reno 3