RUBBER Capac de cauciuc Xiaomi Mi Note 10 Lite galben

Codul produsului
21798
40 Lei
<span class="green">N STOC - <span>VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE</span></span> N STOC - VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE Dacă plasați comanda înainte de ora 12:00, aceasta va fi expediată în aceeași zi.
Informații de livrare

Pro acoperire proiectat pentru dvs. protecționiste Xiaomi Mi Nota 10 Lite . Este fabricat din cauciuc de calitate, datorită căruia este puternic, dar în același timp flexibil. Pro tects telefonul smartphone de la daune, zgârieturi și murdărie în timpul manipulării de zi cu zi. Capacul protejează și butoanele. Se potrivește perfect pe smartphone-ul dvs. și este plăcut la atingere. Oferiți protecției securizate smartphone-ului dvs. într-un design simplu.

RUBBER Capac de cauciuc Xiaomi Mi Note 10 Lite galben

Pro acoperire proiectat pentru dvs. protecționiste Xiaomi Mi Nota 10 Lite . Este fabricat din cauciuc de calitate, datorită căruia este puternic, dar în același timp flexibil. Pro tects telefonul smartphone de la daune, zgârieturi și murdărie în timpul manipulării de zi cu zi. Capacul protejează și butoanele. Se potrivește perfect pe smartphone-ul dvs. și este plăcut la atingere. Oferiți protecției securizate smartphone-ului dvs. într-un design simplu. Datorită suprafeței mate, ambalajul este plăcut la atingere și nu alunecă.

- Proiectat pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite

- Pro tament telefonul smartphone de la daune

- Material din cauciuc de calitate

- Protecție Extra butonului

- Husa este plăcută la atingere