360 ° Pro capac OPPO A5 2020 protecționiste / OPPO A9 2020 black-gold

Codul produsului
22078
65 Lei
<span class="green">N STOC - <span>VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE</span></span> N STOC - VA FI TRIMIS ÎN 24 DE ORE Dacă plasați comanda înainte de ora 12:00, aceasta va fi expediată în aceeași zi.
Informații de livrare

Această husă va oferi o protecție maximă pentru smartphone-ul dvs. OPPO A5 2020 / OPPO A9 2020, menținând în același timp dimensiunile și greutatea acestuia. Husa din spate este foarte subțire și are o suprafață moale mată, datorită căreia se potrivește frumos în mână și nu alunecă din ea în niciun fel. Capacul telefonului mobil este fabricat din plastic durabil, ceea ce împiedică în mod fiabil orice influență externă să deterioreze telefonul. Pentru a utiliza bine tastele laterale ale telefonului, nu există nicio acoperire sau decupaje. Desigur, este posibilă încărcarea și sincronizarea dispozitivului direct în capacul de protecție.

360 ° Pro capac OPPO A5 2020 protecționiste / OPPO A9 2020 black-gold

Această husă va oferi o protecție maximă pentru smartphone-ul dvs. OPPO A5 2020 / OPPO A9 2020, menținând în același timp dimensiunile și greutatea acestuia. Husa din spate este foarte subțire și are o suprafață moale mată, datorită căreia se potrivește frumos în mână și nu alunecă din ea în niciun fel. Capacul telefonului mobil este fabricat din plastic durabil, ceea ce previne în mod fiabil orice influență externă de a deteriora telefonul. Pentru a utiliza bine tastele laterale ale telefonului, nu există nicio acoperire sau decupaje. Desigur, este posibilă încărcarea și sincronizarea dispozitivului direct în capacul de protecție.

  • din plastic de calitate

  • suprafață antiderapantă mată

  • protecție buton de control

  • decupajele conectorilor permit utilizarea tuturor tipurilor de accesorii

  • proiectat pentru OPPO A5 2020 / OPPO A9 2020

  • PRODUSUL NU CONȚINE GLASS PROTECTORĂ PENTRU AFIȘARE!